Sunday Bloody Sunday

Aiheeton

“Sunday Bloody Sunday” eli U2 keikan lisäksi tällä viikolla on tapahtunut muutakin. Meikäläiselle tämä viikko on ollut hyvä ja aktiivinen valokuvausviikko. Tullut kuvattua auringolaskuja ja bleidausta. Lisäksi sain otettua kaivatun kuvan yhteen valokuvauskisaan jota valitettavasti en voi vielä julkaista.

Muita iloisia uutisia tuli kun maailmalla tunnetuimpiin rullaluistelulehtiin kuuluva Be-mag (www.be-mag.com) pyysi minua tekemään heidän nettisivuilleen jutun Suomen bleidaus-skenestä. Siihen on jo muutama kuva plakkarissa ja jutun juurta on alettu kehittelemään. Ne kuvat myös ilmi myöhemmin. Be-mag valitsi myös yhden heille lähettämistäni kuvista viikon kuvaksi (http://www.be-mag.com/picture/4514-Tapio-Teras-Torque).

Tosissaan loistava viikko jos tätä sunnuntaita ei lasketa mukaan. Nimittäin tuli aika paha kaatuminen bleidatessa ja punkki puri eilen illalla jalasta. Sitä ne harrastukset joskus tuottaa…

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s