Odotus on alkanut

Aiheeton

Viikko 8:n odotus on alkanut. Etelä-Suomessa tämä viikko tunnetaan hiihtolomaviikkona. Silloin olisi tarkoitus ottaa nokka kohti Ruotsin Storulvånia. Käymme siellä viikon verran hiihtovaeltamassa tuntureita ylös ja alas ja paluu matkalla suoritamme nopean Åre vierailun.

Uusiin varusteisiin lisättiin juuri nämä kuvassa näkyvät Atomic Blog sukset. Rockeri kärjillä varustetut ja keskeltä 110mm leveät pitäisi toimia loistavasti puuterilumessa. Uusien suksien lisäksi matkalle lähtee myös kuvauskalusto. Helmikuun lopussa sitten kuvia reissusta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s