Viimeiset testit

Aiheeton

Tänään oli viimeinen päivä testata kamera gearit valmiiksi ennen ensi viikon hiihtovaelluksia. Huomenna lähdemme Viking Linen kautta suuntaamaan kohti Ruotsin Storulvånin tunturiasemaa. Siellä olisi tarkoitus viikon verran hiihtää tuntureita ylös ja alas.

Kamera varustukseksi reissulle valitsin Pentax K-5 ja optiikaksi Pentax 18-135mm f/3.5-5.6ED AL [IF] DC WR. Loistava kamera setuppi koska tämä kamera ja objektiivi kestävät kosteutta/pakkasta ja optiikassa on hyvä polttoväli ettei tarvitse kantaa miljoonaa eri putkea mukana. Vaelluksillahan kaikki ylimääräinen paino karsitaan mielellään pois. Voi olla että laukkuun saan vielä mahdutettua 10mm laajiksenkin muutaman filsun kera jos vaikka muutama mukava maisemakin osuisi kohdalle.

Eli reilun viikon päästä pukkaa sitten oikein kunnolla uutta kuvaa sivuille. Adjö!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s