R E P O V E S I

Aiheeton

 

K U U T I N K A N A V A


R E P O V E D E N | R U S K A


J I N & J A N G


K A P I A V E S I


K U U & P U U


Behind the scene kuvia:
http://teemuoksanen.kuvat.fi/kuvat/Retki/REPOVEDEN+RUSKA


iPhone Timelapse

Advertisements

8 thoughts on “R E P O V E S I

 1. Jaksan aina ihmetellä näitä, jotka jaksavat kuvata samoja kuvia vuosikymmenestä toiseen. Nämä samat kuvat on otettu yhä uudestaan ja uudestaan tässä maailmassa. Mutta kai niin pitää tehdä. MIksi…se ei ole selvinnyt minulle. Sen ymmärrän jos menee ilman kameraa tuohon paikkaan, menee makuupussiin ja naukkaa hiukan konjakkia ja nauttii siitä mitä näkee.

 2. Mä en ollutkaan näitä kuvia aiemmin nähnyt – ehkäpä ne on aiemminkin otettu, ja ehkä tullaan ottamaan vielä uudelleenkin, mutta nämä olivat kyllä siitä huolimatta minun mielestä ihan erikoisen hienoja fotoja. Ja hienoja kuvia on kiva katsella – vaikka olin viikonloppuna ihan paikanpäälläkin makuupussissa näkymistä nauttimassa.

 3. hehee… kiitos make! 🙂
  Hieno paikka ja hienot maisemat. Nyt pitäisi keksiä seuraava kohde… tai oikeastaan talven skimbavaellus on jo päätetty (St. Anton) ja ensi kesäks toi Kevo houkuttelee kovasti. Jos löytyy hyviä vinkkejä syysvaelluksista etelä/keski-Suomesta niin vinkkiä otetaan vastaan.

 4. Repovesi on upea kuvattava. Meillä on mökki siellä ja väitän, että on tullut räpsittyä vuoden aikana lähemmäs 10.000 kuvaa. Nuo hdr-kuvat viehättävät.

 5. Kiitos pirjo! Melkein voisin sanoa, että Repovesi on hienoin etelä-suomen kansallispuistoista. Maisemat on hienot ja korkeuserojakin löytyy.

  Eilen tuli käytyä Liesjärven kansallispuistossa joka sijaitsee Tammelassa. Siellä oli kyllä upeata sammal metsää (MOSS | FOREST kuva) ja hieno 1910-luvun maatila. Sitäkin voin suositella.

  Nuo ei ole HDR-kuvia.. olen käyttänyt puoliharmaa suodinta jolla taivaan kirkkaus saadaan kuriin.

 6. Upeita kuvia ja varsin nuo taivaan pilvet on onnistuneita. Hyvä idea tuo puoli harmaa suodatin. Pitääpä laittaa hankintalistalle.

  Usein näitä kuvia katsovat unhoittavat, ettei kaikki ole ammattimaisia retkeilijöitä, jotka kiertävät kaikki paikat tai ole ammattikuvaajia, jotka osaavat kaikki vipot.

  Pidän tyylistä ja ole sille uskollinen.

  Talviretken paikaksi suosittelen Linnansaaren kansallispuiston läpi kulkevaa retkiluistelureittiä. Lisätietoja http://www.saimaaholiday.net/oravi

 7. Iso kiitos jari palautteestasi! 🙂
  Hyvä ehdotus tuo retkiluistelu…laitetaan harkintaan. Ainakin Saimaa on sellainen paikka jota täytyisi tulla kuvaamaan…ja enköhän jossain vaiheessa tulekin.. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s